menu  

Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach
Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach

Referenties

 

Ik dank het team van Thuiszorg Totaal voor de geboden zorg en ondersteuning van mijn man. Toen hij hard achteruitging werd ook heel snel extra nachthulp tevoorschijn getoverd. Er was direct begrip en aandacht voor de moeilijke situatie, dat was erg fijn! Aan alles merk je dat ze bij Thuiszorg Totaal weten wat een zorgsituatie betekent voor een familie.

Dieuwke Papma

 

Wat een lieve betrokken zorgverleners. Beetje streng wanneer het moet maar verder gewoon liefdevol en aandacht voor de cliënt. Mijn moeder is helaas overleden maar dankzij Thuiszorg Totaal is haar laatste jaar - ondanks de beperkingen door corona - toch leuk geweest. Speciale dank voor Jose; dat is echt een toppertje! Zij verzorgde mijn moeder meer als een vriendin dan als een cliënt. Nogmaals team Thuiszorg: BEDANKT!!

M. Milder

 

Graag wil ik iedereen bedanken voor de warme persoonlijke zorg van de afgelopen 3 jaar aan Corry gegeven. Voor mijzelf als mantelzorger/vriendin heeft mij dit de afgelopen jaren enorm veel gedaan. Om het met elkaar te mogen doen voor haar is me erg waardevol geweest. De samenwerking was heel bijzonder!

Hennie de Vries

 

Zonder Thuiszorg Totaal was de combinatie van de zorg voor mijn man Michaël en mijn werk niet mogelijk geweest. Jullie zijn een fantastisch en warm team. Het steeds weer meedenken om een aanpassing voor een nieuwe situatie te vinden, nooit het gevoel hebben dat je het alleen moet doen, was een enorme steun.

Claudia Vecht

 

Vanaf december 2016 tot aan haar overlijden begin februari 2020 heeft onze moeder zorg gehad van Thuiszorg Totaal Arnhem. December 2016 had zij al 10 jaar de ziekte van Alzheimer. Omdat de zorg steeds zwaarder werd, hebben wij Thuiszorg Totaal Arnhem ingeschakeld. Zij moest toen al verzorgd worden met de tillift. Hun visie: “We stellen de wens van de klant centraal” sprak ons zeer aan. Hiervoor hadden wij al ervaring met een traditionele thuiszorgorganisatie. Met de zorg van Thuiszorg Totaal Arnhem kon zij uit bed wanneer zij wilde, ze kon eten wanneer zij trek had, ze kon naar buiten wanneer de zon scheen, bezoek kon langs komen, kortom eigen regie. Thuiszorg Totaal zoekt echt naar medewerkers die passen bij de persoonlijke situatie. De juiste persoon op de juiste plaats. Coördinator Gerrit Oortgiesen heeft daar een goed gevoel voor. Hierdoor kon onze moeder nog genieten van het wonen op de boerderij, de tuin en haar huisdieren.

Voor onze vader was het ook zeer prettig deze zorg. Hierdoor kon hij samen met zijn echtgenote blijven wonen. Ook voor hem was er aandacht en in noodsituaties zorg. Door deze persoonsgerichte aanpak hoefde onze moeder niet naar het verpleeghuis. Zonder de zorg van Thuiszorg Totaal had zij niet tot haar overlijden thuis kunnen blijven. Thuis blijven wonen was haar grote wens. Heel veel dank voor de fijne, betrokken zorg.

Familie Loeffen

Fam Loeffen

 

Thuiszorg Totaal heeft onze familie heel erg goed geholpen toen mijn vader (met beginnende dementie) na het overlijden van onze moeder niet meer goed voor zichzelf kon zorgen. Dankzij de praktische, warme en gezellige ondersteuning van Thuiszorg Totaal kon mijn vader thuis blijven wonen tot hij overleed. Dat was zijn laatste wens. Om niet naar een verpleeghuis te hoeven. Wat zijn we blij dat we samen met de geweldige medewerkers van Thuiszorg Totaal die wens hebben kunnen honoreren.

Petra van Eupen

 

Vanaf juli 2016 tot aan haar overlijden begin februari 2020 is onze dementerende hoogbejaarde moeder thuis begeleid en verzorgd door medewerkers van Thuiszorg Totaal Arnhem. De verzorging en begeleiding hebben wij en ook onze moeder altijd als zeer liefdevol ervaren. Er kwam structuur in het dag patroon: boodschappen doen, familiebezoekjes etc.. De medewerkers kwamen altijd stipt op tijd en bij wisseldiensten hebben zich nooit problemen voorgedaan. De tweewekelijkse facturen voor de geleverde diensten zijn helder en duidelijk. Met de leiding van het bedrijf vinden regelmatig evaluatiegesprekken plaats. De leiding heeft parate kennis hoe ingeval van calamiteiten het PGB WLZ (tijdelijk) verhoogd kan worden. Wij raden u deze organisatie aan.

Albert van Mullem

 

Tijdens de laatste levensfase van mijn echtgenote hebben wij tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Thuiszorg Totaal. Deze organisatie staat voor wat zij beloven en beschikken over uiterst gemotiveerde en fijne medewerkers. Niets is hen te veel. Mijn oprechte dank en waardering voor alle mensen binnen deze organisatie voor de inzet in deze moeilijke periode.

Ron Jordens

 

Thuiszorg Totaal heeft van februari 2018 tot medio juni 2019 tot volle tevredenheid van alle betrokkenen de begeleiding en persoonlijke verzorging van mijn moeder verzorgd. Thuiszorg Totaal is een goed geleide organisatie met zeer betrokken personeel. Bedankt hiervoor.

Helmi Arends

 

Graag willen wij het hele team van Thuiszorg Totaal intens bedanken voor de buitengewone zorg die zij aan onze moeder hebben gegeven. In het Engels heet dat zo mooi: 'above and beyond'. De personal touch, het geduld en toewijding waren heel bijzonder om mee te maken en hebben echt het verschil gemaakt. We zullen jullie heel erg gaan missen! Nogmaals heel veel dank en veel succes toegewenst met alle andere hulpbehoevenden die jullie ondersteunen. Heel veel groeten Folef en Scarlett

Folef Hooft Graafland

 

Al bij diverse cliënten, die ik ondersteun als Case manager Dementie, heb ik de ondersteuning van medewerkers van Thuiszorg Totaal Arnhem ingezet; altijd naar volle tevredenheid. Het belang van de juiste ‘match’ tussen de zorgverlener en de zorgvrager is een goed uitgangspunt. De mantelzorger kan dan met een gerust hart even afstand nemen en voor de zorgvrager is het veelal een moment waar ze naar uit kijken.

Marlies van Tongeren “ Uw Welzijnsmentor ”

 

 

 

 

arnhem@thuiszorgtotaal.nl
T +31(0)26-2022076