menu  

Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach
Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach

Referenties

 

Al bij diverse cliënten, die ik ondersteun als Case manager Dementie, heb ik de ondersteuning van medewerkers van Thuiszorg Totaal Arnhem ingezet; altijd naar volle tevredenheid. Het belang van de juiste ‘match’ tussen de zorgverlener en de zorgvrager is een goed uitgangspunt. De mantelzorger kan dan met een gerust hart even afstand nemen en voor de zorgvrager is het veelal een moment waar ze naar uit kijken.

Marlies van Tongeren “ Uw Welzijnsmentor ”

 

Graag willen wij het hele team van Thuiszorg Totaal intens bedanken voor de buitengewone zorg die zij aan onze moeder hebben gegeven. In het Engels heet dat zo mooi: 'above and beyond'. De personal touch, het geduld en toewijding waren heel bijzonder om mee te maken en hebben echt het verschil gemaakt. We zullen jullie heel erg gaan missen! Nogmaals heel veel dank en veel succes toegewenst met alle andere hulpbehoevenden die jullie ondersteunen. Heel veel groeten Folef en Scarlett

Folef Hooft Graafland

 

Thuiszorg Totaal heeft van februari 2018 tot medio juni 2019 tot volle tevredenheid van alle betrokkenen de begeleiding en persoonlijke verzorging van mijn moeder verzorgd. Thuiszorg Totaal is een goed geleide organisatie met zeer betrokken personeel. Bedankt hiervoor.

Helmi Arends

 

Tijdens de laatste levensfase van mijn echtgenote hebben wij tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Thuiszorg Totaal. Deze organisatie staat voor wat zij beloven en beschikken over uiterst gemotiveerde en fijne medewerkers. Niets is hen te veel. Mijn oprechte dank en waardering voor alle mensen binnen deze organisatie voor de inzet in deze moeilijke periode.

Ron Jordens

 

 

 

 

arnhem@thuiszorgtotaal.nl
T +31(0)26-2022076