menu  

Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach
Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach

Regionaal Nieuws

Beleid t.a.v. Corona

Bericht geplaatst: Woensdag, 18 Maart 2020


Thuiszorg Totaal hanteert, als het gaat om het Corona-virus (COVID-19), de landelijke richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de GGD en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Wij volgen de ontwikkelingen omtrent het Corona-virus nauwlettend. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. Wanneer het RIVM vraagt om aanpassingen in onze werkwijze te doen, zullen wij deze opvolgen. Voor verdere informatie verwijzen wij naar de website van het RIVM.

 

De volgende hygiënemaatregelen worden in acht genomen. Deze gelden voor klanten, medewerkers en bezoekers.

1)    Het regelmatig en zorgvuldig wassen van de handen met zeep en water en/of desinfecteren met handgel op basis van alcohol.

2)    Hoesten en niezen in de elleboog

3)    Gebruik maken van papieren zakdoekjes of tissues en die weggooien in een afgesloten prullenbak.

4)    Geen handen schudden.

5)    Van klanten vragen wij of zij ervoor willen zorgen dat er voldoende zeep en keukenrol aanwezig is in huis voor de zorgverleners.

 

De bezetting op ons kantoor houden wij zo klein mogelijk. Trainingen en besprekingen worden zoveel mogelijk uitgesteld. Wat telefonisch kan heeft de voorkeur boven bezoek. Zorgverleners die ziek zijn en koorts hebben blijven thuis. Indien dit aanleiding geeft om de dienstverlening aan te passen dan nemen wij contact met u op. Mocht u zelf besluiten om de dienstverlening te wijzigen, neemt u dan contact met ons op.

 

Wij willen u ook vragen alert te zijn op symptomen bij uzelf en/of uw gezinsleden. Wij vragen u daarom ook contact op te nemen met ons als u grieperig of koortsig bent en wanneer u in contact bent geweest met iemand, die besmet is. We bespreken met u hoe we hier zo veilig mogelijk mee om kunnen gaan. Hierbij wordt gekeken naar elke individuele thuissituatie. 

 

 

 

 

arnhem@thuiszorgtotaal.nl
T +31(0)26-2022076