menu  

Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach
Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach

Welkom bij Thuiszorgtotaal. Zorg met een glimlach

Als je gelukkig wilt worden moet je iets doen waar je gelukkig van wordt.

Johan Cruyff is een van onze inspiratiebronnen. Zowel onze medewerker als onze klant willen we een goede tijd bezorgen. Door aandacht voor de juiste match, regelmatige terugkoppeling en voldoende tijd in te ruimen, kunnen we in veel situaties het verschil maken

 

Over Thuiszorg Totaal

Thuiszorg Totaal is in 2015 gestart als particuliere thuiszorgorganisatie voor senioren. Hierbij hebben we gekozen voor niet-medische dienstverlening op particuliere / PGB basis. 
In de komende jaren is er behoefte aan vernieuwing, daadkracht en klantgerichtheid. Wij willen bijdragen aan zorg die leidt tot maximale klanttevredenheid met de beschikbare middelen. 

 

Onze visie

We stellen de wens van de klant centraal. Hierbij past een organisatie die doelgericht te werk gaat en zich zo weinig mogelijk bezighoudt met overbodige rompslomp. 
Wij houden hierbij altijd voor ogen: hoe zouden wij zelf ondersteuning willen krijgen als wij in een afhankelijke situatie komen? 
Onze medewerkers komen bij mensen in hun persoonlijke (thuis)omgeving. U als klant bepaalt wie u over de vloer wilt hebben, op welke tijdstippen, hoe lang en welke activiteiten worden uitgevoerd. Onze medewerkers zijn bij u te gast en daar gedragen zij zich naar. 
Wij zorgen ervoor dat de medewerkers de juiste opleiding en ervaring hebben om te kunnen voldoen aan uw behoeften en wensen. Wezenlijk is dat zij plezier beleven aan de dienstverlening. 
In vergelijking met traditionele thuiszorgorganisaties kunnen we tot 40% meer tijd leveren voor hetzelfde geld.

Thuiszorg Totaal is onderdeel van het Netwerk Dementie Arnhem eo.

 

Ons doel

Ons uiteindelijke doel is onze klanten een totaalpakket aan thuiszorgdiensten aan te bieden. Wij voeren de coördinatie en samen met geselecteerde partners zorgen we voor een veilige en comfortabele situatie.

arnhem@thuiszorgtotaal.nl
T +31(0)26-2022076