menu  

Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach
Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach

Wilt u ook als Zorgverlener aan de slag? Dat kan!

Steeds meer senioren maken gebruik van onze dienstverlening. Daarom zijn wij continu op zoek naar nieuwe medewerkers die als Zorgverlener binnen onze regionale teams aan de slag willen gaan.
Wij zoeken vooral mensen die plezier beleven in het omgaan met senioren en die van betekenis willen zijn voor een ander.

Kandidaat-Zorgverleners moeten een onberispelijke staat van dienst hebben en een geldige Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen. Wij vragen altijd verschillende referenties op. Een onderdeel van het sollicitatieproces is vervolgens ook de Zorgverlener basistraining die bestaat uit meer informatie over de organisatie, de functie, het proces van ouder worden en het thema veiligheid thuis. Deze training is gratis en u hoeft alleen maar uw eigen tijd te investeren.

Als u het selectieproces en de basistraining met succes heeft doorlopen, ontvangt u een officieel Zorgverlener-certificaat en bent u gereed om te starten. Zodra u bij uw eerste klant aan de slag gaat, bieden wij u een arbeidscontract aan. Wilt u ook als Zorgverlener aan de slag? 

Solliciteer nu

 

 

 

 

arnhem@thuiszorgtotaal.nl
T +31(0)26-2022076