menu  

Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach
Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach

Training en persoonlijke ontwikkeling

Voordat u als Zorgverlener bij ons aan de slag kunt gaan, doorloopt u een trainingsprogramma dat Thuiszorg Totaal aan haar zorgverleners aanbiedt. Ook daarna blijven wij u ondersteunen om er voor te zorgen dat u uw rol zo goed mogelijk kunt blijven vervullen. Een programma van deskundigheidsbevordering en persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning. Het trainingsprogramma bestaat onder andere uit ADL training, Omgaan met dementie en Palliatieve zorg. De trainingen worden gegeven door specialisten op hun vakgebied..

Vanuit het supportteam is op elk moment ondersteuning beschikbaar voor het geval u tijdens een dienst in een onvoorziene of spoedeisende situatie terechtkomt.

Zoals wij graag willen dat u als Zorgverlener een persoonlijke relatie opbouwt met onze klanten, zo willen wij ook graag een persoonlijke relatie opbouwen met u. Als u actief bent als Zorgverlener zijn er regelmatig feedbackmomenten met het lokale supportteam. Daarnaast zijn er gedurende het jaar vaste momenten van samenkomst om te praten over persoonlijke ontwikkeling en om met collega's op een leuke en gezellige manier samen te zijn en ervaringen uit te wisselen.

Wilt u ook als Zorgverlener aan de slag?
Download het sollicitatieformulier.

 

 

 

 

arnhem@thuiszorgtotaal.nl
T +31(0)26-2022076