menu  

Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach
Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach

Financiering

Thuiszorg Totaal verleent haar diensten zowel op particuliere basis als op basis van een zorgindicatie of een combinatie daarvan. Dit kan zijn een zorgindicatie op grond van de Wlz (Wet langdurige zorg), Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) of Zvw (Zorgverzekeringswet).
Indien u een zorgindicatie heeft, dan kunnen wij onze diensten leveren via een Persoons Gebonden Budget (PGB).
Indien gewenst helpen we u met de aanvraag van het PGB.


Als u interesse heeft in onze dienstverlening, maar niet goed weet of en welke indicatie u heeft of hoe u de diensten wilt afnemen, neemt u dan gerust contact op. Wij zullen u op basis van uw persoonlijke situatie graag informeren over de diverse mogelijkheden.

Zorgindicatie

Wanneer u een zorgindicatie heeft op basis van de Wet langdurige zorg, kunnen wij met een PGB tot 40% meer tijd besteden dan reguliere thuiszorg-aanbieders.

 

Contract

Wij maken vooraf heldere afspraken met u over het aantal uren en het tijdstip van ondersteuning. Dan weet u precies waar u aan toe bent. Als u op enig moment behoefte krijgt aan meer of minder ondersteuning, dan passen wij dit in overleg aan.

Omzetbelasting

Als u onze diensten afneemt op basis van een zorgindicatie dan brengen wij over deze diensten en ook over eventuele meeruren die u particulier afneemt geen omzetbelasting in rekening.

Als u geen zorgindicatie heeft, zijn wij verplicht 21% omzetbelasting in rekening te brengen.

Facturering bij particulier en PGB
Facturering vindt tweewekelijks achteraf plaats op grond van het aantal gewerkte uren.

 

Klachten

Bent u onverhoopt niet tevreden en wilt u een klacht indienen, neem dan contact op met onze vertrouwenspersoon via vertrouwenspersoontzt@gmail.nl. Zij zal dan z.s.m. contact met u opnemen.

 

 

 

 

arnhem@thuiszorgtotaal.nl
T +31(0)26-2022076