menu  

Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach
Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach

Aanvullende ondersteuning en zorg

Aanvullende ondersteuning en zorg

In verschillende situaties kunt u behoefte hebben aan aanvullende ondersteuning en zorg. Meestal gaat het om situaties waarbij 'standaard zorg' niet voldoende is of dat meer flexibiliteit is gewenst.

Aanvullende ondersteuning op mantelzorg en bestaande thuiszorg
Soms zijn er situaties dat er net iets meer nodig is. Om een mantelzorger te ontlasten, incidenteel of op een vast moment per week. Of om bij te springen als de reguliere thuiszorg onvoldoende is en zij niet meer tijd kunnen leveren. Wij bieden maatwerk door aanvullend op reguliere (mantel)zorg extra ondersteuning te bieden. Zo kunnen zowel reguliere zorg als mantelzorg hun eigen rol behouden.

Aanvullende ondersteuning in verzorgings- en verpleeghuizen
Ook binnen verzorgings- en verpleeghuizen kan onze dienstverlening uitkomst bieden. De vaste medewerkers kunnen veelal niet de aandacht geven die nodig is. Onze zorgverleners zijn bij uitstek geschikt om de welzijnscomponent voor hun rekening te nemen. Wat zij inbrengen zijn persoonlijke aandacht, een respectvolle bejegening en een activerende en positieve omgang zodat gezondheid, vitaliteit en welzijn van bewoners bevorderd wordt.


Extra ondersteuning in serviceflats en seniorencomplexen

Extra ondersteuning en persoonlijke aandacht kan ook een oplossing zijn voor senioren die wonen in een serviceflat of appartementencomplex voor senioren. De meesten van hen voelen zich lichamelijk en geestelijk nog gezond en vitaal. Maar met het voortschrijden der jaren kan het voorkomen dat zij minder actief worden en bijvoorbeeld ondersteuning kunnen gebruiken van een vertrouwd iemand die regelmatig langskomt. Iemand zoals onze zorgverleners, die ervoor zijn om senioren te ondersteunen in hun dagelijkse leven, zodat zij langer kunnen genieten van de voordelen van hun eigen woonomgeving.

 

 

 

 

arnhem@thuiszorgtotaal.nl
T +31(0)26-2022076