menu  

Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach
Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach

Veilig door een goede gezondheid

Behalve dat wij u kunnen helpen bij veiligheidsrisico's in uw woonomgeving, kunnen wij u ook helpen bij het letten op andere factoren die met uw gezondheidssituatie te maken hebben. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan slecht zien, onvoldoende eten en drinken, onvoldoende beweging, verminderd gevoel in handen en voeten, bijwerkingen van medicatiegebruik. Omdat senioren zich hiervan vaak onvoldoende bewust zijn, is een oplettende omgeving noodzakelijk.

 

Onze Zorgverleners zijn hierop speciaal getraind en zullen samen met u naar oplossingen zoeken die bij u passen.

 

Vaak gaat het om heel praktische zaken zoals vaker en samen eten en drinken of samen even naar buiten voor een wandelingetje. Gewone dingen die er zo makkelijk bij in schieten maar die zo belangrijk zijn. Onze Zorgverleners letten hierop, zodat u niet alleen langer maar ook veilig en vitaal in uw eigen woonomgeving kunt blijven wonen.

Zorg voor een veilige woonomgeving

Het klinkt simpel en dat is het in veel gevallen ook. Het start met het bewust zijn van potentieel onveilige situaties in de directe woonomgeving. Het is verstandig om hierbij een andere persoon te betrekken, bijvoorbeeld één van de kinderen of een goede buur. 'Vreemde ogen dwingen' en in dit geval bij het stilstaan bij vaste gewoontes, zoals zuinig omgaan met verlichting, laten slingeren van rommel, gebruik van krukjes etc.

 

Thuiszorg Totaal biedt deze dienst gratis en vrijblijvend aan. Na de veiligheidscheck krijgt de senior een persoonlijk advies om de situatie te verbeteren. Ook helpen wij graag bij het realiseren van een veilige woonomgeving. Vaak gaat het om kleine en eenvoudig te realiseren verbeteringen.

 

 

 

 

arnhem@thuiszorgtotaal.nl
T +31(0)26-2022076